Az IETT első minőségi tanúsítványa a KVKK hatókörén belül

Az IETT első minőségi tanúsítványa a KVKK hatókörén belül
Az IETT első minőségi tanúsítványa a KVKK hatókörén belül
előfizet  


Az IETT elsőként kapta meg a Személyes Adatkezelő Rendszer minőségi tanúsítványát a KVKK keretein belül a tömegközlekedés területén. Az IETT belső és külső auditok eredményeként 23. december 2021-án jogosult ISO 27701 Személyes Adatkezelő Rendszer (KVYS) tanúsítványok átvételére. kazanvolt.

A banki tranzakcióktól az állampolgársági ügyekig, ingatlanügyekig, biztosításig, egészségügyi szolgáltatásokig okostelefonról vagy számítógép képernyőjéről végezzük munkánkat. Ebben az esetben ma minden egyén "digitális lábnyomot" hagy maga után, amelyet a rosszindulatú emberek könnyen követhetnek. Itt a személyes adataink biztonságának szavatolása érdekében megalkotott „Személyes adatok védelméről szóló törvény” minden intézmény számára különféle kötelezettségeket ró ezen adatok védelmére.

Az IETT 2021-ben kezdett el dolgozni a Fenntartható Személyes Adatkezelés Projekten, hogy maradéktalanul teljesítse ezzel kapcsolatos feladatait. A 6698-as számú személyes adatok védelméről szóló törvény keretében elkészített Személyes Adatkezelési Rendszer 2021 decemberében sikeresen elkészült, az Információfeldolgozási Osztály Intelligens Közlekedési Rendszerek Igazgatósága, Üzleti Intelligencia, ill. Jelentős főnök.

Az adott területen megalkotott minőségi tanúsítványok beszerzése annak érdekében, hogy az adott területen lezajlott folyamatok nyomon követhetők, jelenthetők legyenek, a hiányosságok feltárhatók és a szükséges fejlesztések a következő szakaszokban elvégezhetők legyenek.

Az elvégzett KVYS folyamatok eredményeként az IETT minőségi tanúsítványt kért az érintett intézménytől. Az ISO 27001 + ISO 27701 + KVYS "Információbiztonsági és adatvédelmi csapat" azért jött létre, hogy biztosítsa a koordinációt és a fenntarthatóságot a projektfolyamatban. A KVYS keretein belüli figyelemfelkeltés érdekében képzések zajlottak az egész intézményben.

Az IETT belső és külső auditok eredményeként 23. december 2021-án jogosult ISO 27701 Személyes Adatkezelő Rendszer tanúsítványok átvételére. kazanvolt. Ily módon az IETT lett az első intézmény, amely megkapta ezt a tanúsítványt a tömegközlekedés területén.

Legyen az első, aki kommentál

Yorumlar